Google üzerinden yöneticisi olduğunuz işletmeyi silme

Konumları yönetmek için bir işletme hesabını artık kullanmak istemiyorsanız bu hesabı silebilirsiniz. Bir işletme hesabını silme işlemi geri alınamaz. Bir hesaptaki konum grubundan artık sorumlu değilseniz hesabı silmek yerine hesabın sahipliğini aktarın.

Bir işletme hesabını silmek yerine bir işletme girişini yönetmeyi bırakmak mı istiyorsunuz? Burayı tıklayın.

Bir işletme hesabını silmek için hesabın sahibi olmanız ve öncelikle hesap içindeki tüm konumları silmeniz veya aktarmanız gerekir.

  1. Google My Business'ta oturum açın.
  2. Silmek istediğiniz işletme hesabında üç nokta menü simgesinigoogle haritalardan isletme kaldirmave ardından Sil'i tıklayın.
  3. Devam etmek için Tamam'ı tıklayın. Google My Business hesabınızda tekrar oturum açmanız gerekebilir.
  4. Ekranda gösterilen bilgileri inceleyin. İşletme hesabınızı silmek istediğinizi onaylamak için ilgili kutuları işaretleyin.
  5. İşletme hesabınızı ve tüm verilerini kalıcı olarak silmek için Hesabı sil'i tıklayın.
Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress